Auto's Van Dessel

OVER AUTO'S VAN DESSEL

Sinds 1972 zijn wij als familiebedrijf gespecialiseerd in de mooiere tweedehandswagens. In onze overdekte toonzaal met een oppervlakte van meer dan 8.000 m² vindt u een aanbod van meer dan 100 voertuigen. Duizenden tevreden klanten in binnen- en buitenland staan nog steeds verstomd door de enorme prijs-kwaliteitverhouding die wij kunnen aanbieden, enerzijds dankzij onze uitgebreide aankoopkanalen, en anderzijds door onze vaste werkingskosten zeer laag te houden.

WIST U DAT

  • Wij meer dan 30.000 auto's verkochten, dit is een file van meer dan 200 km!
  • Het merendeel van onze klanten méér dan 100 km rijdt om ons te bezoeken?
  • Via internet wekelijks tientallen bezoekers uit gans Europa tot bij ons komen?
  • Wij dagelijks Frans, Engels, Duits en Spaans spreken met onze klanten?


AANKOOP VAN AUTO'S

Wij zijn constant op zoek naar jonge en goede tweedehandswagens en geven daarvoor een correcte prijs. Ook iets oudere auto's met weinig kilometers en camionetten, motorhomes, enz. kopen wij direct aan. Om een mooie prijs voor uw auto te ontvangen, biedt u hem aan in onze drive-in en binnen de 5 minuten is uw wagen correct verkocht, gefactureerd en betaald. Wenst u meer informatie, bezoek onze contactpagina.
EXPORT

Indien u uw wagen wenst in te schrijven in een land buiten België verzorgen wij voor u alle nodige formaliteiten (transitplaten, tijdelijke verzekering, technische keuring, exportdocumenten of eventueel transport of verscheping). Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het exporteren van wagens naar landen binnen en buiten de Europese Gemeenschap. Wenst u meer informatie, bezoek onze contactpagina.WAAROM EEN AUTO KOPEN BIJ VAN DESSEL?

Auto's Van Dessel

Ervaring sedert 1972

Duizenden tevreden klanten in binnen- en buitenland staan nog steeds verstomd door de enorme prijs-kwaliteitverhouding die wij kunnen aanbieden, enerzijds dankzij onze uitgebreide aankoopkanalen, en anderzijds door onze vaste werkingskosten zeer laag te houden.

Auto's Van Dessel

Ruimste keuze

Een permanente voorraad van meer dan 100 voertuigen in onze showroom van 8.000m². Alles leverbaar uit voorraad!Indien u een specifieke wagen zoekt die we niet staan hebben, kan u steeds ons verkoopteam contacteren, wij zoeken hem voor u !

Auto's Van Dessel

Scherpe prijzen

Dankzij ons professioneel aankoopbeleid en onze uitgebreide aankoopkanalen zorgen we ervoor dat onze prijzen de scherpste zijn op de markt.

U gelooft het niet? Bekijk onze wagenlijst, en vergelijk maar met andere wagens op de markt.

Auto's Van Dessel

Leasing en renting mogelijk

Voor alle informatie ivm leasing, renting, verzekering, kan u terecht op de website van onze partner Credibo: www.credibo.beAuto's Van Dessel

Overname of uw auto verkopen

Overname van uw huidige wagen is mogelijk. U kan hiervoor langskomen, of ons overnameformulier invullen. Uw auto verkopen? Wenst u uw wagen te verkopen op een veilige manier, aan een correcte prijs en snelle afhandeling ? Dan bent u dankzij onze jarenlange ervaring bij Auto's Van Dessel aan het juiste adres !

Auto's Van Dessel

De beste kwaliteit

Al onze wagens zijn streng geselecteerd en gecontroleerd. Vooraleer een wagen onze showroom verlaat, wordt het voertuig zeer grondig nagekeken.Auto's Van Dessel

Garantie

De aangeboden wagens met minder dan 150.000 KM genieten van 12 maanden wettelijke waarborg en worden controlevrij geleverd*. Op vele van onze wagens loopt de originele fabriekswaarborg zelfs nog gewoon door. De aangeboden wagens met meer dan 150.000 KM staan te koop aan interessante groothandelsprijzen. (*tenzij anders vermeld)


Auto's Van Dessel

Kilometergarantie

Elke wagen wordt afgeleverd met een carpass-kilometercertificaat. Wij garanderen u de kilometerstand van iedere wagen, zwart op wit. Wij verwijzen graag naar de gedetailleerde voorwaarden, beschikbaar op aanvraag.

Auto's Van Dessel

Extra waarborgverzekering

Supplementair kan een bijkomende waarborgverzekering afgesloten worden in samenwerking met Europ Assistance (zie lijst gedekte onderdelen en algemene voorwaarden in waarborgboekje Silver of Gold), en met 12 maanden technische bijstand in gans Europa met vervangwagen. Deze waarborg is supplementair verlengbaar tot 24 maanden.
Deze waarborgverzekering bij de garage of merkverdeler naar keuze in uw regio !

Auto's Van Dessel topverkoper
Auto's Van Dessel
Contacteer ons Overnamevoorstel

AUTO'S VAN DESSEL

Krijgsbaan 51, 2640 Mortsel (grijs gebouw, naast Light Gallery)

Tel: +32(0)3/440.32.36
sales@vandessel.com

OPENINGSUREN

Bezichtiging is enkel mogelijk op afspraak